RASMUS ROHDE og Ida Jenshus (2020-21)

OMTALE:

“Er dette den beste duetten noensinne?”
Erik Valebrokk, Nettavisen Terningkast 6

“FIN DAG” IDA JENSHUS, RASMUS ROHDE (2021)

Våren 2021 ga Ida Jenshus og Rasmus Rohde ut en ny duett, innspilt i Brygga studio med produsent og bassist Pål Brekkås, gitrarist Alexander Pettersen, Stian Lundberg på trommer og Trygve Brøske på piano. Låta “Fin dag” er inspirert av Lou Reeds “Perfect day” og fikk varm mottagelse.

Foto: Marthe Vannebo

IDA JENSHUS OG RASMUS ROHDE JULETURNÉ (2020)

En akustisk julekonsert med to av Midt-Norges aller fineste låtskrivere. Jenshus og Rohde ga i 2018 ut duetten “Har du glemt”, som fikk svært god mottakelse. Begge har gitt ut en rekke kritikerroste og prisbelønte plater. Jenshus sin nyeste utgivelse “From this day on” ble bl.a. kåret til fjorårets beste plate. Mens Rohde er mest kjent for musikken til “Rasmus og Verdens Beste Band”, som mange norske familier har et nært forhold til.

Sammen med bratsjisten Bergmund Waal Skaslien, setter de hverandre i en akustisk, tett på og ganske annerledes setting, med egne og andres låter. Det blir en konsert om den høytiden i året som kanskje både er den fineste, men også den vanskeligste i året for mange av oss. Eller “The loneliest time of the year”, som Jenshus har kalt den i en av sangene sine.”

Foto: Harald Øren

MEDVIRKENDE:

Ida Jenshus – gitar, vokal, piano
Bergmund Skaslien – bratsj
Rasmus Rohde – gitar, vokal, piano

Lyd og lys: Trond Morset
Booking: Polar Artist

FIN DAG (duett med Ida Jenshus)  

Singel + video 
Fin dag (på Spotify)