RAA produksjoner (tidligere Rohde & Aass produksjoner) drives av Ane Aass og Rasmus Rohde. Vi holder til på småbruket Rosenlund i Indre Fosen kommune.

Siden oppstarten i 2005 har vi laget scenekunst og musikk, skrevet tekster og teatermanus, regissert forestillinger og komponert musikk – ofte på tvers av kunstarter og sjangre, og ofte for både barn og voksne. 

Selskapet står bak flere kritikerroste forestillinger, konserter og prosjekter. Deriblant “Husmorskolen”, “Strøssel”  (osv.) 

Flere av forestillingene har vært på turné med Den Kulturelle Skolesekken, og noen har blitt tatt opp i Scenekunstbruket. Våre prosjekter er støttet av Norsk Kulturråd, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere, Trøndelag Fylkeskommune, Trondheim Kommune, spenn.no. m.fl. 

Vi jobber stadig med nye prosjekter og knytter til oss ulike  samarbeidspartnere. Noen av dem er: Turnéteatret i Trøndelag, NRK, Trøndelag Teater, Trondheim Symfoniorkester & Opera,  Luftforsvarets Musikkorps, Åarjelhsaemien Teatre (Sydsamisk teater), Grappa Musikkforlag, Polar Artist, Øra Fonogram, Brygga Studio, Olavsfest og mange flere.

Foto: Silje Kolaas

Ane Aass

Regissør, dramatiker og produsent

Ane har bakgrunn som skuespiller, fra Det Norske Teatret, Nord-Trøndelag Teater og fra ulike frie teatergrupper i Oslo. Hun har arbeidet som regissør fra slutten av 90-tallet.  

Ane lager scenekunst for alle aldersgrupper. Forestillingene hennes handler ofte om menneskene som på en eller annen måte er usynliggjorte, og som av ulike grunner berører. Fortellingene går som en rød tråd, og driver gjerne forestillingene framover. Samtidig leter hun også etter de abstraherte og poetiske nivåene i forestillingen. Det ordløse. Kanskje er det derfor hun stadig søker i skjæringspunktene mellom ulike kunstformer, som dans, musikk, tekst, klovning, billedkunst m.m.  

Forestillingene hennes er bl.a vist ved Brageteateret, Trøndelag Teater, Dansens hus, Den Nationale Scene, Det Norske Teatret (Heddadagene). Asker og Bærum kulturhus, Sandnes kulturhus, Nordlysfestivalen og gjennom Den Kulturelle Skolesekken i flere fylker. 

Hun har i tillegg til egne forestillinger, samarbeidet med en rekke andre, bl.a Ringsakeroperaen, Trondheim Voices, Turneteatret i Trøndelag, Trondheim symfoniorkester, Luftforsvarets musikkorps, Rosendal teater,  Åarjelhsaemien Teatre og DansIt.

Ane er medlem av Dramatikerforbundet.

Last ned CV

tlf: +47 900 58 442
epost: ane@raaproduksjoner.no

Rasmus Rohde

Tekstforfatter, musiker, komponist og dramatiker.

Rasmus er født i 1975 i Trondheim og har utdannelse fra Trondheim musikkonservatorium og Den norske filmskolen. Han har spilt med en rekke norske og internasjonale musikere, laget seks barneplater med Rasmus og Verdens Beste Band, to soloalbum og skillingsvise-albumet ”Ti mordballader og en om kjærlighet”. Han har samarbeidet med bl.a. Åge Aleksandersen, Ida Jenshus og Marthe Valle, turnert og spilt i ulike band, og skrevet musikk for NRK Super og ulike teateroppsetninger .

Som dramatiker har Rasmus skrevet mye musikkdramatikk. Bl.a. teaterstykkene Husmorskolen, Eplene i messehagen, Ormstunge, Puppan te pappa – Verdens beste musikal, Det finnes ikke ray ban briller i himmelen, Kongen av luftslott, I vår familie kan vi snakke om alt, Noob og Snøhula. (Flere av stykkene i samarbeid med Ane Aass).

Rasmus har også vært fylkeskunstner i Sør-Trøndelag, blitt tildelt fire Spellemannspriser, Trondheim kommunes kulturpris, Selskabet for Trondhjems bys Vels pris og Teskjekjerringprisen.

Last ned CV

tlf: +47 934 87 361
epost: rasmus@raaproduksjoner.no

Foto: Silje Kolaas

Foto: Hanne Hvattum

Ida Eilertsen

Produsent

Ida har en bachelorgrad i utøvende musikk fra NTNU, Institutt for musikk i 2008, og mastergraden Master of Business Administration fra Nord Universitet i 2022. Ida har bred erfaring som produsent og prosjektleder fra blant annet Trondheim Voices, Cirka Teater, Trondheim Symfoniorkester, Olavsfestdagene og Trondheim Kammermusikkfestival.

Ida har vært tilknyttet RAA Produksjoner siden høsten 2020 og jobbet som produsent i produksjonene «Den Magiske 7.Symfonien» og «Supernova».

tlf: +47 976 63 383
epost: post@raaproduksjoner.no

Vibeke Hay Wold

Bookingagent

Vibeke jobber som bookingagent og manager i Polar Artist. Hun booker konserter og oppdrag for Rasmus og Verdens Beste Band og Rasmus Rohde solo. 

+47 920 52 594
vibeke@polarartist.no
polarartist.no 

Foto: Emilie Wulff Skårild

Rosenlund
Askjemsveien 48
7105 Stadsbygd

Ane Aass

ane@raaproduksjoner.no
+47 900 58 442 

Ida Eilertsen

produsent
post@raaproduksjoner.no
+47 976 63 383

Rasmus Rohde

rasmus@raaproduksjoner.no
+47 934 87 361

Vibeke Hay Wold

bookingagent
vibeke@polarartist.no
+47 920 52 594